Mine services

Her under kan du læse om de typer af shoots jeg har valgt at specialisere mig indenfor. Jeg har dog fotograferet det meste, så kan du lide min generelle stil, så kontakt mig endelig, hvis du mener opgaven ikke er listet her under.

Diva shoot

Hyld dig selv som kvinde og boost dit selvværd.
– Glamour, fantasy og boudoir.
Diva shootet med forkælelse fra start til slut.
Se mere

Baby Bump

Forevig den smukke tid, der vidner om livets største mirakel. Det kan være stilrene billeder i studiet eller farverige billeder i naturen.
Jeg har kjoler og rekvisitter til låns under fotograferingen.
Se mere

Celebrate love

When two souls fall in love
there is nothing else but the yearning to be close to each other.
Lad jeres kærlighed forevige med et shoot i kærlighedens tegn.
Se mere

Portræt

Klassiske portrætter af dig, dine børn, din familie.
Få lavet nogle skønne og hjertevarme portrætter, der fanger jer.
For minderne varer evigt, men huskes bedre med billeder.
Se mere

Dit kæledyr

En pote rører hjertet og derfor skal vores bedste ven også foreviges.
Se mere

Specielle begivenheder

Livets gang har mange store begivenheder.
Dåb, konfirmation, bryllup, familiefødselsdage.
Lad mig sørge for at du har minder for livet.

Læs mere

Jeg kan hjælpe dig med dit billede

GENNEM INDBLIK, KREATIVE IDÉER OG ET LILLE DRYS AF JANNI

KONTAKT MIG

Når du skal fotograferes

Nedenunder kan du læse om min overordnede fremgangsmåde, når du booker mig som fotograf.

Kontakt

Ved din første kontakt finder vi ud af hvornår du ønsker billeder taget og hvad du ønsker fotograferet. Ønsker du mig som fotograf, så booker du mig og betaler bookinggebyret.

Lad os snakke

Så finder finder vi ud af ønsker, tema, location (studie eller et sted udenfor) samt andre detaljer for din tid hos mig.

“Smiiiil”

Så kommer vi til dagen for shootet. Vi hygger os, smiler, griner, “er alvorlige” og får lavet nogle lækre billeder. Du betaler her sidste del af prisen for pakken du har valgt.

Udvælgelsen

Efter shootet sorterer jeg billederne og laver den overordnede redigering på dem. De bliver så lagt i et online galleri, hvor du kan vælge de billeder du ønsker.

Billederne

Hvis du ønsker at købe flere billeder end du fik med i pakken betaler du disse nu. Jeg redigerer herefter dine udvalgte billeder færdige, så de kan blive leveret til dig i det format du ønsker (digitalt eller som print/produkter)

Ønsker du billeder digitalt leveres de via mit Google Drev eller via WeTransfer.

Fra én kunde til en anden

DET SIGER MINE KUNDER

positive review  Janni er en rigtig dygtig fotograf, som jeg første gang mødte tilbage i marts 19'. Vi har haft to shoot sammen indtil videre, og jeg har kun været glad for det. Hun er nærværende, altid i fantastisk humør, nem at arbejde med og ikke mindst er hun pålidelig. Jeg vil klart anbefale Janni til andre, så hvis nogen står og skal bruge en fotograf til en begivenhed eller andet, så tag endelig kontakt til hende. Hun er det værd 🌺

Zerina Marianna Gorell Avatar Zerina Marianna Gorell
16.08.2019

positive review  Hun er super god og lige i mit tilfælde kunne jeg slet ikke se hvor smuk en pige jeg var😊😊Men det fik hun mig til at se og var mega genert men slappede så meget af i hendes selvskab og fik de vidunderligste billeder😍❤️🥰

Ulla Erholt Mathiesen Avatar Ulla Erholt Mathiesen
01.01.2021

positive review  Det er første gang jeg har mødt en fotograf der bare kan sine ting og gør det til en mega fed oplevelse. Er hel vild med den måde Janni kræser om de små ting der lige gør billederne ekstra gode og med et twist. Er bestemt ikke sidste gang jeg vælger at bruge Janni.

Anette Pedersen Avatar Anette Pedersen
14.10.2020

positive review  Janni er simpelthen det mest fantastiske menneske som jeg har mødt & en endnu bedre fotograf, jeg havde et shoot med hende i April måned & jeg er stadig vanvittig forelsket i billederne af mig selv hver eneste dag. Janni har formået at åbne mine øjne for hvor smuk en kvinde som jeg er, ligegyldigt hvad andre mennesker synes om mig så ved jeg nu at jeg er smuk! 😍 Glæder mig til næste gang hvor Janni skal trylle med sine smukke kjoler & styling samt kamera endnu en gang! 🥰

Pernille Olesen Avatar Pernille Olesen
27.06.2021