Project Description

Carina ønskede noget ømt og klassisk engel look. Ud fra vores samtaler om hvad stilen for shootet var, så anbefalede jeg hende to af mine prime locations, og det passede lige til ønskerne for shootet.

Carina havde ønsket at blive fotograferet i en af mine smukke kjoler og hun havde selv valgt at tage noget med også, hvor jeg så vejledte hende ift. location og valg af outfit.

Vi startede ved en nedlukket jernbane. Vi gennemgik det tøj Carina havde med, og da jeg så hendes smukke rustorange kjole MÅTTE det bare være den. Den passede SUPER smukt til jernbanens rustne farve og Carinas fantastiske flotte røde hår. Det hele gik bare op i en højere enhed 😍

Efter at have lavet nogle utrolig smukke billeder ved jernbanen, så tog vi til spot nummer 2. Jeg havde selvfølgelig allerede nogle spots i tankerne, som jeg mente ville passe godt til Carina.

Da vi ankommer der til udbryder hun “JANNI!!! Der er sådan en gren henne ud over vandet ved den sø der…… DER SKAL JEG UD!!!” Jeg kunne ikke lade være med at grine, for det var netop et af de spots jeg havde i tankerne at foreslå hende.

Det er noget af det jeg gør meget i, at finde locations, som passer til den enkelte kunde. Og det var SÅ fedt, at se at jeg havde ramt plet 😍

Men… Det hører med til historien, at det kræver altså noget at skulle derud med sådan et par store vinger på…. Så det endte med, at jeg måtte følge bagefter hende for derefter at indstille vingerne. Men vores mod og balance(!) gav pote… For øøøj hvor er det smukt!