Om JEM Photo

fr

Mit navn er Janni og JEM Photo er dybt personlig for mig, og det vil I også kunne mærke, når I har en tid hos mig. Jeg er en kreativ ildsjæl, der elsker at udfolde mig og gerne sammen med andre mennesker. Jeg elsker at tage billeder, at fange de rigtige øjeblikke og forevige dem, at få personligheden frem i hende eller ham jeg har foran kameraet. At få kvinden til at opdage skønheden i sig selv er min største passion, og også det jeg specialiserer mig i. Og så elsker jeg at tilføre en knivspids af magi, liv og Janni i mine billeder.

Skønhed starter det øjeblik du begynder at være dig selv

Lad mig hjælpe dig
– Janni Ernlund Madsen, fotograf

Mine værdier

fr

Nærvær

Imødekommenhed

For mig er det vigtigste, at du føler dig tryg i mine hænder. Det giver dig selvfølgelig den bedste oplevelse, men det vil også kunne ses på billederne.

Selvværd

Believe It

Jeg mener alle mennesker er smukke. Nogle kan bare ikke se det selv. Min fineste mission, er at du opdager hvor smuk du gennem mine billeder.

Smil

Humor og smil

Når du får lavet billeder hos mig, så er det vigtigt, at vi også har det sjovt. Det skal være plads til grin. En varm og hyggelig stemning skinner igennem.

Skønhed

Fremhæv med makeup

Med makeup fremhæver jeg dine smukke træk, så din skønhed får lov at træde frem.

Jeg laver dig ikke om til noget du ikke er.

Forskellighed

Personlighed

Vi er alle forskellige.
Jeg har en stil i mine billeder, men noget jeg vægter højt er er stadig at få din personlighed til at træde frem.

Kreativitet

Ud af boksen

Jeg elsker at tænke ud af boksen.

For at vi får et unikt resultatet  ud af det, som er dit og ikke ligner andres billeder.

Nærvær – Imødekommenhed

For mig er det vigtigste, at du føler dig tryg i mine hænder. Det giver dig selvfølgelig den bedste oplevelse, men det vil også kunne ses på billederne. Når du har en tid hos mig, så er det dig og vores projekt sammen, som er i fokus!

Selvværd – Belive it

Jeg mener alle mennesker er smukke. Nogle kan bare ikke se det selv. Min fineste mission, er at du opdager hvor smuk du gennem mine billeder.

Humor og smil

Når du får lavet billeder hos mig, så er det vigtigt, at vi også har det sjovt. Det skal være plads til grin. En varm og hyggelig stemning skinner igennem.

Skønhed – Fremhæv med makeup

Med makeup laver jeg dig ikke om til noget du ikke er. Jeg fremhæver dine smukke træk, så din skønhed får lov at træde frem.

Forskellighed – Personlighed

Vi er alle forskellige. Jeg har en stil i mine billeder, men noget jeg vægter højt er er stadig at få din personlighed til at træde frem.

Kreativitet – Ud af boksen

Jeg elsker at tænke ud af boksen. For at vi får et unikt resultatet ud af det, som er dit og ikke ligner andres billeder.

Min historie

fr

Rejsen

Jeg har siden jeg var teenager været glad for billeder. Jeg har altid været meget visuelt tænkende. Da jeg i starten af mit voksenliv begyndte at tage billeder var det min hund og familien der stod for skud. Jeg fandt ret hurtigt passionen for især at fotografere mennesker og dyr.

Åbenbaringen

Gennem livet har jeg mødt mange kvinder, som har haft svært ved at acceptere sig selv. Den første gang jeg havde et boudoir shoot, hvor jeg forinden havde givet hende en makeover gik det op for mig hvad det er jeg kan og hvad det giver kvinderne jeg har hjulpet.

Missionen

Alle mennesker er smukke. Og jeg har gjort det til en mission at vise dem, hvor smukke jeg ser dem.

At vise især kvinden hvor smuk hun er ved at jeg fremhæver hendes skønne fortrin først med mine pensler og efterfølgende foreviger det til hende, for at minde hende om hvor smuk hun er efter tiden hos mig har givet mig den vildeste følelse, og derfor har jeg valgt at specialisere mig i at hjælpe kvinder til at se hvor smukke de er gennem mit kamera.

Jeg kan hjælpe dig med dit billede

GENNEM INDBLIK, KREATIVE IDÉER OG ET LILLE DRYS AF JANNI

KONTAKT MIG