TFP – Time For Photos

Your life is your canvas, and you are the masterpiece.
There are a million ways to be kind, amazing, fabulous, creative, bold, and interesting.

– JANNI ERNLUND MADSEN • FOTOGRAF

Velkommen til. Du har modtaget dette link direkte af kvinden bag JEM Photo – Janni. Dette link er personligt, og det er kun til dig, da vi har snakket sammen, og jeg har tænkt at et TFP samarbejde mellem dig og mig er et godt match.

Et TFP samarbejde med JEM Photo indebærer kreativitet og et ligeværdigt samarbejde. Dvs. vi begge skal få noget ud af det.
Vi skal have plads til kreativitet men også hygge og sjov.

Jeg satser på kvalitet frem for kvantitet, så du skal ikke forvente at modtage 30-50+ billeder efter et shoot. Selvfølgelig alt efter længden af shootet. Jeg arbejder som regel ud fra at der skal ende med at være i hvert fald 3 gode billeder fra hvert setup. Dette passer også til en stribe på Instagram. De vil blive kælet for og finpudset. Jeg forbeholder mig retten til minimum at have 3 færdige billeder fra hvert setup og min favorit skal være blandt disse. De 2 andre udvælges i samarbejde med dig som model, så vi begge får vores favoritter lavet.

Ligesom jeg kommer forberedt til vores shoot, så forventer jeg også, at du som model kommer velforberedt. Velplejet hud, pæn makeup med mindre andet er aftalt med mig, nyvasket hår (ikke fedtet eller med mindre pæne udgroninger), barberede ben og armhuler, pæne negle og fødder.

Jeg arbejder med kontrakt ved TFP samarbejde for at sikre os begge. Du kan hente den HER og underskrive den på dagen.

Du vil modtage billederne i webformat/-opløsning. Ønsker du flere billeder end dem jeg har påtænkt mig at levere kan disse tilkøbes, og det samme gælder, hvis du ønsker dem som print eller i høj digital opløsning.

OBS! Jeg laver ikke TFP med mine store vinger eller store kåber. Så er det kun hvis jeg i forvejen selv har en idé jeg ønsker at udføre og hvor jeg netop har set dig som præcis det jeg så for mig i min idé. Ønsker du billeder med mine vinger er du velkommen til at booke et diva shoot, eller jeg kan måske tilbyde dig et shoot med min specielle model pakke, som har en speciel pris og vilkår.