Model Portfolie Fotografering

Your life is your canvas, and you are the masterpiece.
There are a million ways to be kind, amazing, fabulous, creative, bold, and interesting.

– JANNI ERNLUND MADSEN • FOTOGRAF

Velkommen til. Du har modtaget dette link direkte af kvinden bag JEM Photo – Janni. Dette link er personligt, og det er kun til dig, da vi har snakket sammen, og jeg har tænkt at et kreativt modelsamarbejde til en speciel god pris vil være et godt match for os begge, og jeg vil derfor tilbyde dig en speciel pris, jeg giver til få udvalgte.

Et samarbejde med JEM Photo indebærer kreativitet på et højt niveau. Du får højere bestemmelse over de billeder vi skal tage, da du nu er en betalende kunde., og dine idéer og ønsker vil blive taget i betragtning. Jeg laver dog ikke billeder magen til noget jeg allerede har i mit portfolie under disse betingelser.

Jeg satser på kvalitet frem for kvantitet, så du vil til denne specielle pris modtage 3 gode billeder fra hvert setup. Dette passer også til en stribe på Instagram. De vil blive kælet for og finpudset. Du vil her få lov til at udvælge dine 3 favoritter fra hvert setup, som skal ende som de endelige billeder.

Ligesom jeg kommer forberedt til vores shoot, så forventer jeg også, at du som model kommer velforberedt. Velplejet hud, pæn makeup med mindre andet er aftalt med mig, nyvasket hår (ikke fedtet eller med mindre pæne udgroninger), barberede ben og armhuler, pæne negle og fødder.

Ønsker du også at jeg skal lægge din makeup indgår det i timeprisen. Prisen starter fra vores arbejde går i gang om det så er hvor jeg har pensler eller kamera i hånden.

Du vil modtage billederne i webformat/-opløsning. Ønsker du flere billeder end dem jeg har påtænkt mig at levere kan disse tilkøbes, og det samme gælder, hvis du ønsker dem som print eller i høj digital opløsning. Du får her også en speciel rabat på 25% på tilkøb af billeder og produkter.

Prisen for modelportfoliebilleder er
700 kr pr. påbegyndt time
inkl. redigerede billeder

Dette er som sagt en eksklusiv særpris, og til gengæld for denne specielle pris må jeg også vise billederne i mit online og fysiske portfolie i mindst 1 år. Du vil selvfølgelig også blive krediteret.
Dette er selvfølgelig ikke til kommerciel brug.