Boudoir

“Nothing makes a woman more beautiful than the belief that she is beautiful.”
– Sophia Loren

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

Et boudoir shoot handler ikke kun om smukke billeder. Det er en beslutning om at sige “Jeg er smuk som jeg er!” Det er et nyt kapitel i dit liv, der fortæller “Jeg elsker hvem jeg er”.

Boudoir fotografering kan laves klassisk i studie, men det kan også udføres i naturen eller måske et shoot i dit eget hjem, f.eks. i dit soveværelse.

Boudoir har ingen alder, så selvom du måske ikke er 25 længere kan du sagtens få lavet nogle smukke billeder af sig selv. Ja, også boudoir! Vil du gerne have en skøn dag i trygge omgivelser, hvor du er i centrum? Hvor du bliver puslet om, får lagt makeup og hjælp til at se dine smukkeste sider af dig selv? Alt ved hjælp af én kvinde? Så tøv ikke med at book mig. Jeg kan både lægge makeuppen og fotografere. Så det er intimt og med dig i fokus.

Du er velkommen til at tage fx en veninde eller din partner med til at dele oplevelsen med. Booker du tid i studiet er der også en sofaplads med gratis WiFi, kaffe eller te til denne du måske ønsker at medbringe, mens du bliver forkælet.

Der vil blive kræset om kurver, poseringer, udtryk og samtidig vil der blive taget hånd om dig foran kameraet, så dine grænser og blufærdighed ikke bliver overskredet. Det er vigtigt, at når man skal have taget så personlige billeder, at man føler sig tilpas. Dette bliver hos mig vægtet utrolig meget.

Jeg har forskellige rekvesitter til boudoir, men har du også selv nogle du har tænkt ind i billederne, så skal jeg gøre mit ypperste for at få det til at virke. En god idé er at man har et eller to par højhælede sko med. Et par klassiske sorte og et par lidt mere synlige, nogle med lidt “kant”. Du skal kunne holde balancen i dem, men det er ikke nødvendigt, at du skal kunne løbe en maraton i dem. Hæle gør noget godt for enhver kvindekrops figur og holdning. Hvis man vil tilføje noget kant til billedet er selvsiddende nylonstrømper også en god idé at tage med. Og husk et sæt lækkert lingerie, som du selv føler dig godt tilpas i og sexet.

Boudoir er en god idé som gaven. Det kan være til fx kæresten eller din kommende mand i morgengave. Det kan også være gaven til dig! Gaven hvis du du gerne vil forkæle dig selv og have et minde om, at du faktisk ser vildt godt ud.

Boudoir – basis 1.000,-

1 times boudoir fotografering
Inkl. lån af evt. rekvisitter
Billeder tilkøbes ved siden af som print eller billedfiler *se separat prisliste

Boudoir – forkælelsespakken 1.750,-

1 times boudoir fotografering
Inkl. makeuplægning
Inkl. lån af evt. rekvisitter

Der medfølger 1 billedfil, som også leveres som SoMe fil i instavenlig format.
Ekstra billeder tilkøbes ved siden af som print eller billedfiler *se separat prisliste

Boudoir – Diva pakken 2.400,-

Denne pakke er til divaen, som ønsker at vise sit smukkeste selv.
Der er derfor mulighed for også at kombinere dette shoot til også
at indgå portrætfotografering i opstarten,
hvor der er mulighed for lån af 1 kjole med i prisen.

Cirka 1 times kombineret diva fotografering og boudoir fotografering.
Der er i prisen inkluderet lån af en kjole, såfremt dette også ønskes.
Inkl. makeuplægning
Inkl. lån af evt. rekvisitter og 1 kjole
Der medfølger 2 billedfiler, som også leveres som SoMe fil i instavenlig format.
Ekstra billeder tilkøbes ved siden af som print eller billedfiler *se separat prisliste

Ved booking betaler man 50% forud i bookinggebyr.
Dette refunderes ikke, hvis kunden aflyser.
Tiden er ikke booket, før bookinggebyret er betalt.