Boudoir

“Nothing makes a woman more beautiful than the belief that she is beautiful.”
– Sophia Loren

Et boudoir shoot handler ikke kun om smukke billeder. Det er en beslutning om at sige “Jeg er smuk som jeg er!” Det er et nyt kapitel i dit liv, der fortæller “Jeg elsker hvem jeg er”.

Boudoir fotografering kan laves klassisk i studie, men det kan også udføres i naturen eller måske et shoot i dit eget hjem, f.eks. i dit soveværelse.

Jeg har forskellige props til boudoir, men har du også selv ønsker, så skal jeg gøre mit ypperste for at få det til at virke. En god idé er at man har et eller to par højhælede sko med. Et par klassiske sorte og et par lidt mere synlige. Du skal kunne holde balancen i dem, men det er ikke nødvendigt, at du skal kunne løbe en maraton i dem. Hæle gør noget godt for enhver kvindekrops figur og holdning. Hvis man vil tilføje noget kant til billedet er selvsiddende nylonstrømper også en god idé at tage med. Og husk et sæt lækkert lingerie, som du selv føler dig godt tilpas i og sexet.

Der vil blive kræset om kurver, poseringer, udtryk og samtidig vil der blive taget hånd om dig foran kameraet, så dine grænser og blufærdighed ikke bliver overskredet. Det er vigtigt, at når man skal have taget så personlige billeder, at man føler sig tilpas. Dette bliver hos mig vægtet utrolig meget.

Boudoir er en god idé som gaven til fx kæresten eller din kommende mand i morgengave. Det kan også være du bare gerne vil forkæle dig selv og have et minde om, at du faktisk ser vildt godt ud.