Nu er året ved at gå på hæld, og så er det tid til at tage et tilbageblik. Året i år har budt på mange udfordringer for fotografen. Og man må jo lære af dem alle.

Hjemmesiden ændrede fx for nyligt udseende. Det har været svært at finde ud af hvordan jeg gerne ville have hjemmesiden til at se ud, men det kommer tættere og tættere på kan jeg mærke. Den er ikke færdig, og om den bliver det helt 100% nogensinde er uvist 😉

Der har været mange nye ting jeg har fået afprøvet i år, og det har været så fedt. Jeg har blandt andet fået afprøvet kræfter med både bryllup og boudoir og har udviklet viden og kunnen indenfor studie og portræt. Småbørnsfotografering har den også stået på. Det har været SÅ spændende, sjovt og udfordrende. Jeg er SÅ meget klar på år 2018 og med hvad det bringer. I får lige nogle billeder jeg har taget i året der gik.

Først et par fra det bryllup jeg tog billeder til. Det var en skøn familie og det var skønt især at indrage børnene i billederne. Jeg er også HELT vild med det første billede. Jeg fangede det øjeblik far til bruden, den kommende mand og sønnen får øje på bruden. Deres reaktion var helt fantastisk! Stolthed – glæde – overraskelse.

Så lidt boudoirbilleder, som jeg virkelig glæder mig til at prøve mere af.
I ser her den smukke Sara Christensen.

Småbørnfotografering har den også stået på. Og det var simpelthen en fuldstændig fantastisk oplevelse. Den smukke prinsesse Stella var simpelthen den mest parate, hjælpsomme og skønne lille model man kan lede længe efter. Håret var opsat, hjalp til med at sætte studiet op, poserede som man bad hende om og kom selv med idéer. SÅ skøn. Det er ikke sidste gang jeg tager fat i den søde lille pige 🙂

Ja og hendes lillebror bliver nok også knipset et par gange 😉 Sikke en lækkermås 😀

Og HOLD da nu op, hvor var de gode sammen! Og IGEN shinede den lille diva. Jeg fortalte hende om idéen med at hun skulle sælge sin lillebror for sjov, og hun var HELT med på at spille. Så det billede jeg ellers troede ville være svært at få taget, nailede vi på kun 2 skud.

Portrætfotograferingen har jeg gjort en del i i år. Det er virkelig noget jeg nyder. I år fik jeg anskaffet lidt mere udstyr, så jeg har et mobilt indendørsstudie. Det har jeg afprøvet en del i år. Samtidig har jeg selvfølgelig også været ude og tage billeder af de søde modeller i naturen. Det er SÅ skønt, når vejret arter sig.

Model: Daniella Elisabeth Cole
Model: Trine Kalland
Model: Sabrina Gant
Model: Helene Sølve
Modeller: Helene Sølve og Heidi Stensgaard
Model: Sara Christensen
Model: Kim Victoria Lysgaard
MUA: JEM Photo
Model: Dina Jensen

I kan se flere af billederne jeg har taget bl.a. under Børnefotografering, bryllup, eller standardfotografering.

Jeg ser frem til hvad år 2018 byder. Jeg ser frem til samarbejde mellem både nye og gamle partnere. Et rigtig godt nytår ønskes I alle.

Please follow and like us:
Tilbageblik på 2017
Tagged on:                                                 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *