Evolution – Min udvikling

Posted by  on  17. juli 2019

0
Category: Ikke-kategoriseret
Jeg kan mærke, at mit nye kamera og jeg lige så stille er ved at blive gode venner. Samtidig med har jeg udvidet mine teknikker i den digitale efterbehandling, og det synes jeg selv jeg kan mærke betydeligt. Jeg kan klart mærke, hvordan jeg har været igennem en udvikling. Som eksempel kan vi jo tage et par billeder med en af mine pålidelige og skønne piger, der tit hopper til, når jeg har sjove idéer.

Konfirmation i Øster Lindet

Posted by  on  13. marts 2019

0
Category: Ikke-kategoriseret
Her i år da vinter så småt var på vej til at blive til forår blev jeg en eftermiddag ringet op af sognepræsten fra Øster Lindet. Hun spurgte, om jeg ikke kunne være interesseret i at stå for dette års gruppebillede af byens konfirmander. Efter lidt snakken frem og tilbage blev vi enige om, at det var sådan det skulle være. Det glæder jeg mig enormt meget til. Samtidig har jeg valgt at tilbyde konfirmationsbilleder

Romantiske graviditetsbilleder

Posted by  on  30. september 2018

0
Category: Ikke-kategoriseret
Et liv skabt af kærlighed Jeg var så heldig, at blive spurgt om jeg ville forevige resultatet af Anders og Bodils kærlighed. Hun er gravid med termin sidst på året, så graviditetsbilleder i efterårets smukke gyldne og røde farver kunne ikke være mere passende. Vi startede hos dem om morgenen, hvor jeg lagde makeup og satte hår, og vi fortsatte derefter ud til Åtte Bjerge, hvor Bodil var iført en graviditetskjole jeg havde til formålet. Neverending love Jeg

Pudlernes Ry – Dansk Kennel Klub – International udstilling i Vejen 2018

Posted by  on  18. juni 2018

0
Category: Ikke-kategoriseret
I weekenden startede jeg officielt op på et fotoprojekt kaldet Pudlernes Ry ved at stille op som hundefotograf – nærmere betegnet puddelfotograf. Jeg har længe gået og kogt lidt på idéen om at lave et projekt i billeder, som skal vise pudlens alsidighed og skønne væsen. Jeg har lavet noget fodarbejde (det laver jeg selvfølgelig stadig), og i weekenden var muligheden der for at få startet op. Jeg havde en aftale på forhånd med flere puddelejere,

Danmark Danser 2018

Posted by  on  26. maj 2018

0
Category: Ikke-kategoriseret
I dag har jeg bistået Danseakademi City Ballet med makeup til Danmark Danser. Her ses deres første gruppe og billederne fra da jeg planlagde deres look ned deres træner. Hele kompagniet er simpelthen så dygtige og søde helt fra de små på 8 – 11 års alderen og til alderspræsidenten på 34. Det har været vildt sjovt og spændende at opleve! 😃 I skrivende stund er både deres første gruppe og solisten Emilja (yes, finalisten

Glædelig mors dag

Posted by  on  13. maj 2018

0
Category: Ikke-kategoriseret
Til alle jer mødre der ude: Rigtig glædelig mors dag. HUSK I er smukke og skønne allesammen.

Portrætfotografering

Posted by  on  4. april 2018

0
Category: Ikke-kategoriseret
Jeg ELSKER at fotografere mennesker. Portrætfotografering har så mange ting man skal tage højde for under selve fotograferingen. Dette er fra en aften, hvor der blev arbejdet med de mere lyse toner ved highkey teknikker fremfor sidst, hvor der blev brugt lowkey teknikker. Jeg var så heldig at have hele 3 skønne kvinder foran kameraet denne gang: Gitte og Victoria Miller (mor og datter) og Karina Houborg. Model: Gitte Miller Model: Victoria Miller Model: Karina

Lowkey portrætfotografering

Posted by  on  5. februar 2018

0
Category: Ikke-kategoriseret
I fotoklubben ISO6600 havde vi for halvanden uge siden studieaften, hvor vi skulle udforske teknikken lowkey og portrætfotografering. Jeg havde hevet et par søde modeller med og havde også nogle tanker til motivet i hovedet allerede inden aftenen kom. Jeg synes lowkey er en enormt fed stilart, som giver så mange muligheder for at lege med lys og skygger. Jeg vil gerne takke mine modeller; Sandra, Bodil og Anders. I var mega seje. Og så

Tilbageblik på 2017

Posted by  on  25. december 2017

0
Category: Ikke-kategoriseret
Nu er året ved at gå på hæld, og så er det tid til at tage et tilbageblik. Året i år har budt på mange udfordringer for fotografen. Og man må jo lære af dem alle. Hjemmesiden ændrede fx for nyligt udseende. Det har været svært at finde ud af hvordan jeg gerne ville have hjemmesiden til at se ud, men det kommer tættere og tættere på kan jeg mærke. Den er ikke færdig, og

Fotoklub Iso6600 – Speedlights og portrætfotografering

Posted by  on  11. november 2017

0
Category: Ikke-kategoriseret
Aftenens program – Portrætfotografering I onsdags var jeg i fotoklubben i Vejen (Iso6600). Her startede vi på en serie af aftener, hvor vi vil arbejde med mulighederne indenfor speedlights ved portrætfotografering. Denne aften havde vi KUN én speedlight til rådighed og så reflektors og hvad vi nu ellers kunne finde på. Fx softbox eller Gary Fong.   Mit resultat Jeg stod for at hive et par modeller med, og denne aften blev det 2 x