Her i år da vinter så småt var på vej til at blive til forår blev jeg en eftermiddag ringet op af sognepræsten fra Øster Lindet. Hun spurgte, om jeg ikke kunne være interesseret i at stå for dette års gruppebillede af byens konfirmander. Efter lidt snakken frem og tilbage blev vi enige om, at det var sådan det skulle være. Det glæder jeg mig enormt meget til. Samtidig har jeg valgt at tilbyde konfirmationsbilleder og med et særligt tilbud kun gældende for dette års konfirmander i Øster Lindet Kirke:

Så jeg vil være at finde ved Øster Lindet Kirke søndag d. 28. april til dette års konfirmation. Jeg glæder mig til at fange de unge smukke konfirmander.

Konfirmation i Øster Lindet
Tagged on:                         

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *