Aftenens program – Portrætfotografering

I onsdags var jeg i fotoklubben i Vejen (Iso6600). Her startede vi på en serie af aftener, hvor vi vil arbejde med mulighederne indenfor speedlights ved portrætfotografering. Denne aften havde vi KUN én speedlight til rådighed og så reflektors og hvad vi nu ellers kunne finde på. Fx softbox eller Gary Fong.

 

Mit resultat

Jeg stod for at hive et par modeller med, og denne aften blev det 2 x Trine, som stillede op.

Jeg valgte hjemme ved pcen, at udnytte muligheden til også at få øvet lidt fritlægning. Jeg fik blandt andet disse resultater ud af det:

Næste gang

Vi fortsætter igen på onsdag, hvor vi udvider lyset til 2 speedlights. Det er spændende at se, hvilke muligheder vi har ud fra et ganske simpelt setup. Jeg søger løbende TFP modeller til fx sådanne arrangementer. Læs mere om det her.

Please follow and like us:
Fotoklub Iso6600 – Speedlights og portrætfotografering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *