Jeg kan mærke, at mit nye kamera og jeg lige så stille er ved at blive gode venner. Samtidig med har jeg udvidet mine teknikker i den digitale efterbehandling, og det synes jeg selv jeg kan mærke betydeligt. Jeg kan klart mærke, hvordan jeg har været igennem en udvikling.

Som eksempel kan vi jo tage et par billeder med en af mine pålidelige og skønne piger, der tit hopper til, når jeg har sjove idéer. Sabrina mødte jeg sidste i april og både hun og jeg har været på en rejse med [at udvikle os indenfor faget. De to billeder til venstre er taget i april sidste år. Billederne til højre er taget i juni i år.
I kan se mere til Sabrina her på Facebook og Instagram. Smut endelig ind og giv hende lidt kærlighed.

Samtidig med det er jeg også ved at have udvidet min modelskare. Jeg får henvendelser fra den anden side af Storebælt og generelt med større og større afstand. Her er lidt billeder af nogle af mine seneste modeller. Nogen jeg er meget taknemmelig for at kende.

Indenfor det sidste års tid har jeg også udvidet mine kompetencer indenfor flere fotografiske kategorier, for eksempel:

Gravidbilleder

Boudoir

Og sidst, men ikke mindst: Fine art…

Tak fordi du læste med. Der er flere shoots planlagt, og ønsker du at blive fotograferet af mig, så tøv endelig ikke med at kontakte mig. Og et stort tak til mine søde modeller for at være friske på mine idéer.

Evolution – Min udvikling
Tagged on:                 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *